Известие

Collapse
No announcement yet.

Температурният датчик не работи???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BatVas
    Първоначално публикувано от Mury
    Моята перка се включва доста по късно даже си мисля че ми се включва направо втора степен - първа я пропуска - моята се включва като остане толкова растояние до горната чертичка - колкото е при теб растоянието от 80 до стрелката на втората снимка (с включена перка) Ама пък при мен нормалното е една идея над 80, а при теб гледам е малко под 80 Може просто да е разминаване на стрелките малко - иначе аз имам чувството че имам една степен на перката. Не съм виждал(чувал) друга степен
    Не може да нямаш две степени щом имаш климатик бре Васе,колите с една степен са доста остарели
    Aз знам че са с две - имам впредвид да се е загубила едната степен поради повреда - щото не съм усещал друга степен
    Нали тва ти казвам ако не ти работи някоя от степените на перките няма да ти се пуска климатика или ще се пуска за 10 сек. и после ще спира сам
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Моята перка се включва доста по късно даже си мисля че ми се включва направо втора степен - първа я пропуска - моята се включва като остане толкова растояние до горната чертичка - колкото е при теб растоянието от 80 до стрелката на втората снимка (с включена перка) Ама пък при мен нормалното е една идея над 80, а при теб гледам е малко под 80 Може просто да е разминаване на стрелките малко - иначе аз имам чувството че имам една степен на перката. Не съм виждал(чувал) друга степен
      Не може да нямаш две степени щом имаш климатик бре Васе,колите с една степен са доста остарели
      Aз знам че са с две - имам впредвид да се е загубила едната степен поради повреда - щото не съм усещал друга степен
      Нали тва ти казвам ако не ти работи някоя от степените на перките няма да ти се пуска климатика или ще се пуска за 10 сек. и после ще спира сам
      А ясно - значи работят и двете
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

А кво става ако не ти се гаси климатика ? Моя случай е баш таков
        Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Те тва вече е някое реле или нещо такова,на мойта кола си има едно като команден блок и в него са и релетата и бушоните на климатика
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Niksun

100% e termostat v italy gi karat s letni termostati i ne digat pove4e ot 60 gradusa kogato sa tuk imah go toq prtoblem i na trite mi alfi 52 kinta BERHT ima v Plovidv idealen e )

Comment

Градски, пиши на кирилица, има кредор И добре дошъл в сектата
              Making the rules

Comment

Аз да ви кажа въобще не съм гледал и не съм се заслушвал колко перки се включват ама в най-големите задръствания повече от 90 градуса не вдигам та предполагам че всичко е ОК, но все пак съм сменил термостата преди няколко месеца.
                98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Колеги аз сам сас чисто нов термостат ама ми се струва че загрява без клима дарйи 92 градуса.кат вклуча климата отива на 96 100 градуса и ми се струва че термостата е вав газа а е чисто нов.Колата е 146 2.0Ti колко трябва дарйи сас клима вав града
                  Alfa Romeo 146 2.0 Ti

Comment

Първоначално публикувано от Vankata85
                    Колеги аз сам сас чисто нов термостат ама ми се струва че загрява без клима дарйи 92 градуса.кат вклуча климата отива на 96 100 градуса и ми се струва че термостата е вав газа а е чисто нов.Колата е 146 2.0Ti колко трябва дарйи сас клима вав града
                    Ми мойта не загрява На климатик държи около 90. Перката работи ли? Аз като пусна климатика, ако е топло, почва почти веднага да върти, дори и да не е загряла колата.
                    Свали бронята и иди на мивка да ти измият (ама внимателно!) радиаторите.
                    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Чисто нова перка 180 лв нов температурен датчик 18лв,нов термостат 60 лв, нов радиатор на климатика 200 лв .Кво друго да сменя да даржи и моита такива температури радиаторите са мити нензам напрао.... моита си загрява и тва е.
                      Alfa Romeo 146 2.0 Ti

Comment

термостат
                        Alfa 146 T.Spark 16v 120hp (МЕТАН)

Comment

При "повреда" - изцяло откачен термодатчик на радиатора климатика си бачка като стой та гледай, даже върши работа за охлаждане на колата в задръстването
                          Перката направо тръгва на 2 степен, върти докато падне температурата и спира ... след малко пак така, с подобно "охлаждане" карах около 20 км. докато ми закачат датчика отново.

Това за 146 ТД де

А да в момента съм само със 2 степен, климатика си работи.
                          Първата е на резистор, едни пишман майстори по охлаждане до нас го строшиха докато търсеха изгорелия според тях датчик (а той се откачил), евала на момчетата в ТиН Красно село, че като видяха какво става ми направиха диагностика за 30 сек. пред магазина.
                          Новия резистор се търкаля из багажника и ще ходя да го сменям тия дни.
                          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                          X